maanantai 12. tammikuuta 2009

Perhonjokilaankson perhokalastajien blogi esittäytyy

Tässä olisi sitten Pejopen blogin ensimmäinen kirjoitus. Tämän blogin tarkoitus on tiedottaa seuran tapahtumista ja uutisista, sekä toimia rinnakkain seuran virallisten sivujen kanssa. Blogi tulee olemaan seuran tiedoituskanava jäsenille tulevista ja menneistä tapahtumista. Toki seuran viralliset sivut tulevat olemaan toiminnassa ja sinne tullaan myös ajoittain materiaalia päivittämään, mutta koska sen aktiivisen päivittämisen todettiin olevan aivan liian työlästä, katsottiin tämän blogin perustaminen tarpeelliseksi.

Mikäli tästä BLOGISTA löytyy kysyttävää, palautetta, tiedoitettavaa, huomiotavaa, tai muuta vastaavaa, ottaa yhteys Pauliin => pawe87(a)perhokalastus.info

Mikäli on kysyttävää Perhonjokilaakson perhokalastajien SEURASTA, katso seuran viralliset sivut tai laita postia osoitteeseen => pejope(a)kase.fi

1 kommentti:

 1. Moi

  Hyvältä vaikuttaa tämä uusi järjestely. Toivottavasti tänne blogiin saadaan väriä ja elämää mahdollisimman monen jäsenen, ja miksei muidenkin, palautteen ja juttujen myötä, ettei mene ihan Pawen monologiksi.

  Päivitin seuran sivuja ja ne saavat minun puolestani olla tuossa muodossa nyt pidempään muutamaa uutta kuvaa lukuunottamatta.

  Terv
  Mika
  Sihteeri

  VastaaPoista