sunnuntai 23. elokuuta 2009

TaimiGP 8.9.2009

Seuran jäsentenvälisen perhokisan toinen osio, TaimiGP, kisaillaan vähemmän tai vielä vähemmän totisin ottein perinteiseen tapaan syyskuun 8. päivänä.
Aloitetaan kokoontumalla Nikulaan ravikoulun risteykseen kello 16.45. Kalastus Nikulassa 17-18.30 jonka jälkeen körötellään Ojalankoskelle ja siellä ongitaan kello 19-20.30 välisen ajan.
Kisakalana mitallinen taimen. Kalastus väkäsettömillä koukuilla, max. kolmella perholla. C&R on vähintäänkin suositeltavaa.
Ojalassa mahdollisuus makkaranpaistoon yms. nuotiopaikalla.

Kisan kiertopalkinto luovutetaan voittajalle 26.9.2009

Tilanne MosalaOpenin jälkeen:
1. Terho 13 pist
2. Kaitsu, Pawe ja Mika 7 pist
3. Muut 0 pist

maanantai 17. elokuuta 2009

Kesän viimeiset istutettu!

Tänään kipattiin kesän viimeiset lohikalat Kaustisen vesille. Markun-, Mosalan-, Kuori- ja Ojalankoskiin pienehköä zilberttiä ja 2-vuotista (=alamittaista) taimenta. No, Kuorikoskeenhan tosin ei killeä laitettu jos tarkkoja ollaan. Kalat oli hyväkuntoisia ja pirteitä kuten yleensä tuon naapurijokivarren kasvattomon tuotteet ovat olleet. Varmaan joku rutisee killein koosta, kun ovat enimmäkseen alle kilosia, mutta onpahan niitä nyt sitten enempi ja kun luvalla saa 2 kalaa ottaa, niin luulis siinä yhdelle riittävästi evästä leivän päälle olevan. Eli ei muuta sitten kuin luvat kuntoon ja perho-ongelle!